Daniel Fernández demana al president Mas que “el coratge que diu que ha tingut en alguns temes el tingui també per recuperar l’impost de successions”

El secretari d’Organització del PSC, Daniel Fernández, ha afirmat avui que “estem patint la pitjor crisi econòmica dels darrers 30 anys i el que és inconcebible és que la dreta catalana i la dreta espanyola siguin incapaces d’impulsar veritables acords de país, i s’entestin a aplicar polítiques que s’ha demostrat que són equivocades i fins i tot contraproduents”. “A Catalunya els socialistes defensem un gran acord de país que incorpori no únicament els partits, sinó també els sindicats, les organitzacions empresarials i les entitats socials. Un gran acord de país que hauria d’impulsar el president Mas i no ens expliquem perquè és incapaç d’impulsar-lo i de liderar-lo”, ha afegit.

En declaracions als periodistes a Barcelona, el secretari d’Organització socialista ha assenyalat que“davant una situació econòmica tan dura, és el moment de les polítiques d’unitat, és el moment de sortir de les receptes de partit i anar a les receptes de país. I creiem que aquesta solució, que és útil per a Catalunya i és útil per a Espanya, l’han d’impulsar els governs”. Segons Fernández, “el que demanem a aquests governs de dretes és que tinguin la capacitat i el lideratge d’impulsar aquests acords. Els socialistes volem, però són acords que han d’anar més enllà dels partits polítics, són acords que necessiten els sindicats, que necessiten les organitzacions empresarials i que necessiten del teixit social del país”.

Daniel Fernández ha demanat al president Mas que “el coratge que diu que ha tingut en alguns temes el tingui també per recuperar l’impost de successions, perquè la seva supressió ha tingut com a conseqüència que les 4.000 famílies més riques de Catalunya, s’han estalviat 400 milions d’euros; que tingui el coratge per impulsar un veritable impost sobre els grans patrimonis”. “El coratge s’ha de tenir amb aquells que menys han patit les conseqüències de la crisi; en canvi, els governs conservadors, els governs de dretes d’Espanya i de Catalunya, tenen molt coratge sempre respecte als més febles, respecte a aquells que pateixen més les conseqüències de la crisi”, ha indicat.

“Els socialistes volem ser alternativa a aquest Govern, perquè tenim propostes alternatives, hi ha una altra manera d’afrontar la crisi progressista i no conservadora, però estem disposats a col•laborar. El nostre primer secretari, Pere Navarro, ha volgut construir aquesta col·laboració però a data d’avui encara no hem tingut una resposta positiva”, ha explicat.

El primer secretari del PSC també s’ha referit a les eleccions gregues i ha assegurat que “els socialistes desitgem que avui els grecs votin a favor del seu futur i del futur d’Europa”. “Ens agradaria que de les urnes en sortís un missatge clar: els grecs aposten per Europa, aposten pel seu futur i aposten per l’euro”, ha conclòs.

Deja un comentario
Buscar
Archivos
  • [+]2012 (57)
  • [+]2011 (150)
  • [+]2010 (73)
  • [+]2009 (51)
  • [+]2008 (53)
  • [+]2007 (49)
  • [+]2006 (48)
  • [+]2005 (18)
  • [+]2004 (12)


A FAVOR DE ESPAÑA Y DEL CATALANISMO

A FAVOR D'ESPANYA I DEL CATALNISME


Contador de estadsticas - Blog Daniel Fernndez